Vakantie Lipno - Frymburk

Vakantie Lipno - De recreatiehuizen te Frymburk - Vakantie Frymburk - Overnachtingen aan het Lipno meer

 
vyber jazykove mutace ceska verze deutsche fassung english version nederland version

Vakantie Lipno - De recreatiehuizen te Frymburk - Vakantie Frymburk - Overnachtingen aan het Lipno meer

Dovolena Lipno - kuchyne

Dovolena Lipno -loznice

Vakantie Lipno - De recreatiehuizen te Frymburk

De recreatiehuizen te Frymburk liggen in het midden van het meest bezochte toeristische gebied van de Tsjechische Republiek – aan het Lipno Meer – in het dorp Frymburk.

Wij bieden onze gasten overnachtingen aan in vier luxe ingerichte kamers met een capaciteit voor 10 personen. De huizen zijn uitgerust met haardkachels en met centrale verwarming, kleurentelevisie met satellietontvangst, keukenhoek en twee badkamers.

Bij ieder huis behoort een tuin met zitmogelijkheid, barbecue, zandbak voor kinderen en een parkeerplaats bij het huis. Voor uw privacy is rondom het hele huis een hek geplaatst. Vanaf 1-6-2008 krijgen onze gasten een eigen zwembad ter beschikking met de afmetingen 4x8 meter en een diepte van 1,5 m.

Voor een leuke afwisseling tijdens uw verblijf kunt u het op 50 meter afstand gelegen Wellness Hotel bezoeken en van de volgende faciliteiten gebruik maken: sauna, zwembad, stoombad, solarium, massage, fitness, bowling, squash, tennis en minigolf.   

De strategische ligging biedt haar gasten omvangrijke cultuur - en sportmogelijkheden: het Lipnostuwmeer met de mogelijkheden tot boottochten en zwemmen, een net van gemarkeerde fietsroutes, een naburig skiterrein Kramolín met vijf skipistes, een het gehele jaar geopende bobsleebaan, bootverhuur, varen op de rivier Vltava, fiets- en schaatsenverhuur en verder zal de burcht Rožmberk en andere monumenten tijdens uw vakantie bij ons erg veel afwisseling brengen.

De recreatiehuizen te Frymburk - Overnachtingen aan het Lipno meer!
Wij vertrouwen er op dat u zich bij ons thuis zult voelen en wij verheugen ons nu al op uw bezoek.

 
design & hosting - Reklamní agentura N-atelier © 2009
 
Odkazy: Ubytování Lipno | Lyžování Lipno | Ubytování Lipno Hotel Frymburk | Ubytování Český Krumlov | Apartmány Lipno | Lipno Ubytování | Zemní práce, autodoprava | Reality Lipno |